Nieuws

Hondentrimsalon “Dribbel In”

Nieuws, tips en wetenswaardigheden vind u hier

Vragen omtrent de Corona maatregelen

Heeft u vragen over de vachtverzorging van uw hond? Of is u iets niet helemaal duidelijk omtrent de regels van Covid-19/Omikron? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen tijdens openingstijden.

T +31 6 52 39 16 87

Bellen en mailen

Wij hebben even wat problemen met de mails gehad. Het kan dus zijn dat u geen antwoord op uw mail heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! (bel ons gerust!) 

Bellen gaat altijd sneller!!!

 

 

 

Hondentrimsalon “Dribbel In”  is aangesloten bij de ABHB Dibevo.

Tips

Verzorging gedurende de seizoenen

Januari, Februari, Maart

Het zijn de wintermaanden die meestal toch wat kouder zijn, Let u goed op de voetzooltjes van uw geliefde viervoeter! Bij gladheid en sneeuw word er vaak pekel en zout gestrooid, het is van belang dat u dan ook regelmatig na een wandeling de voetjes van uw lieveling goed afspoelt omdat uw hond anders zijn voetjes zelf schoon likt en hij teveel zout en pekel binnen krijgt, dit is erg slecht!!!  Dit kan zelfs fataal worden!,  Vaak heeft men dit niet in de gaten en vraagt men zich af waarom de hond opeens ernstig ziek word. Opletten dus!

April, Mei, Juni

Het is voorjaar! Alles komt weer tot bloei! Let u goed op want ook de vlooien en teken worden weer actief! Er zijn genoeg betrouwbare middelen in de handel en vergeet niet! Voorkomen is beter dan genezen!

Juli, Augustus, September

Let u goed op blauwalg in het water! blauwalg is gevaarlijk! Laat uw hond dus niet zomaar overal zwemmen. informeer naar het water. Ook grasaren zijn een groot probleem, wij zien ze dagelijks in de vachten en op vervelende plekken. Gelukkig kunnen we ze goed verwijderen. Grasaren kunnen op vervelende plekken vast komen te zitten zoals in de oren/gehoorgang en onder de pootjes. In sommige gevallen moeten ze operatief verwijderd worden.

Oktober, November, December

Najaar is de tijd dat de herfst mijt (Trombiculosis) weer actief is! Heeft uw hond veel jeuk en dan vaak op de neus en tussen de voetzooltjes of kleine geïrriteerde plekjes op en rond de neus? Mogelijk heeft uw hond een besmetting van de herfst mijt. Deze mijt komt vaak voor in het oogstseizoen en het najaar op en rond weilanden en grasstroken langs het water. December is een gezellige maand, let u goed op dat uw hond niet van alle lekkernijen die niet voor honden bedoeld zijn zoals bijvoorbeeld chocolade mee eet. Chocolade is slecht voor uw hond!

Veiligheid boven alles

Beste mensen, Lieve klanten, ook wij hebben enige extra maatregelen genomen ivm het corona virus. Namelijk het volgende:

 • Wij nemen van te voren telefonische contact met u op en bespreken daar de dingen die we normaal in de salon bespreken.
 • Mochten wij u niet bereiken dan sturen wij u een App.
 • Honden worden voor de deur afgegeven en weer voor de deur opgehaald.
 • Houd u afstand bij het afgeven/ophalen!
 • U kunt desgewenst met Tikki/Pin betalen.
 • Let op! Tikki’s dienen direct betaald te worden!
 • De halsband en lijnen worden door ons voor uw en onze veiligheid gedesinfecteerd.
 • Onze salon en materialen worden zo wie zo altijd al dagelijks proffessioneel gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Voelt u zich ziek of heeft u niesbuien/hoestbuien of koorts? laat u het ons dan weten zodat we ook daarvoor een gepaste oplossing kunnen vinden.
 • Deze maatregelen gelden tot nadrere informatie.
 • Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking!
 • Onze salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ABHB, Wij ontvangen dagelijks de updates over betreffende maatregelen over onze branche.
 • Hondentrimsalon “Dribbel In”